Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

De Sterkste Schakel

Tijdens de regionale verkiezing van De Sterkste Schakel 2016 is Free Design genomineerd en als vijfde geëindigd in de sector “Communicatie en IT”. Een mooie prestatie waar we enorm trots op zijn.

Klant- en servicegericht
De verkiezing wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan de meest klantgerichte en service biedende onderneming in de regio Rijnland. De genomineerden worden getoetst op hun service, en de mate waarin de onderneming gericht is op het oplossen van de vragen en problemen van de klant. Niet uit eigen belang, maar gewoon omdat je alleen het beste wilt voor je klant!

Voor en door ondernemers
Bijzonder aan de verkiezing van De Sterkste Schakel is dat de deelnemende bedrijven worden voorgedragen door collega ondernemers en bestuurders uit de regio. Free Design ziet het als een teken van erkenning en is daarom extra blij met deze verkiezing.

Interview
Aan de vooravond van de verkiezingen zijn alle genomineerde geïnterviewd. Hier leest u het interview met Joyce van der Hoorn van Free Design. Meer informatie vindt u op de website www.sterkste-schakel.nl

Meer informatie

Wil je meer weten bel of mail me dan voor een afspraak.