Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Photoshop vervolg cursus

Hele dag

Als vervolg op onze beginnerscursus nemen we je dieper mee in de wereld van Photoshop. In deze cursus gaan we verder dan de basisprincipes en richten we ons op geavanceerde technieken om je beeldbewerking naar een hoger niveau te tillen.

Een van de belangrijkste aspecten die we zullen behandelen, is het nauwkeurig vrijstaand maken van beelden en het verfijnen van retoucheertechnieken. Je leert hoe je met gemak complexe selecties kunt maken en storende elementen uit je foto's kunt verwijderen.

Daarnaast introduceren we je in de fascinerende wereld van slimme filters, waarmee je verbluffende visuele effecten kunt creëren en je beelden naar een professioneel niveau kunt tillen.

6
plekken nog beschikbaar

Deze cursus is voor maximaal 6 personen

 • Inhoud

  In deze cursusgaan we verder met Photoshop. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  1. Selectietechnieken
   • Selecteren met behulp van lagen en kanalen
   • Geavanceerde penseel- en penhulpmiddelen voor selecties
   • Selecties verfijnen met de Select and Mask-functie
   • Selecteren van complexe objecten zoals haren en transparante elementen

  2. Retoucheren en Beeldcorrectie
   • Retoucheren met de Spot Healing Brush en Clone Stamp
   • Gezichtsretouche en portretverbeteringstechnieken
   • Kleurcorrectie en kleurgradatie
   • Correctie van lensvervorming en chromatische aberratie

  3. Werken met Filters
   • Introductie tot Slimme Filters en Filtergaleries
   • Het toepassen van filtereffecten met maskers
   • Combineren van meerdere filters voor unieke resultaten
   • Het maken van aangepaste filtereffecten met Smart Objects

  4. Automatisering en Batchverwerking
   • Introductie tot Actions en de Actionspeler
   • Het opnemen en bewerken van aangepaste acties
   • Het toepassen van acties op meerdere afbeeldingen
   • Batchverwerking voor efficiëntie

  Deze cursus biedt een grondige verkenning van geavanceerde Photoshop-technieken en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren en creatieve projecten te realiseren.

 • Trainer

  Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

  Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

  Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

 • Datum & Tijd

  Deze cursus staat gepland op Woensdag 28 februari en vindt plaats tussen 10:00 en 16:30 uur. Dit geeft deelnemers genoeg tijd om deel te nemen aan de cursus en waardevolle inzichten op te doen over Photoshop.

  Decursus is inclusief lunch. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

  De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken.

 • Tarief

  De kosten voor de cursus "Photoshop voor gevorderden" bedragen € 347,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale cursus.

  De cursus is inclusief lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


  Tot 14 dagen voor aanvang van de cursus is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een cursus minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

 • Locatie

  De cursus wordt gegeven op locatie:

  Tech Campus De School

  Schoolbaan 1
  2371 VJ Roelofarendsveen

  Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

  Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

 • Resultaat

  Het resultaat van deze cursus, "Photoshop voor Gevorderden," is dat de deelnemers hun Photoshop-vaardigheden naar een hoger niveau tillen en in staat zijn om complexe beeldbewerkingstaken uit te voeren met vertrouwen en precisie. Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers het volgende verwachten:

  1. Geavanceerde Selectietechnieken:
   Deelnemers zullen bedreven worden in het maken van nauwkeurige selecties, zelfs bij complexe objecten zoals haren en transparante elementen. Ze zullen in staat zijn om selecties te verfijnen met behulp van verschillende tools en technieken.

  2. Retoucheren en Beeldcorrectie:
   Deelnemers zullen leren hoe ze afbeeldingen kunnen retoucheren en verbeteren met tools zoals de Spot Healing Brush, Clone Stamp en kleurcorrectietechnieken. Ze kunnen beelden corrigeren voor lensvervorming en chromatische aberratie.

  3. Werken met Filters:
   De cursisten zullen de kracht van Slimme Filters ontdekken en leren hoe ze filtereffecten kunnen toepassen op afbeeldingen met behulp van maskers. Ze zullen ook in staat zijn om aangepaste filtereffecten te creëren met Smart Objects.

  4. Automatisering en Batchverwerking:
   Deelnemers zullen begrijpen hoe ze repetitieve taken kunnen automatiseren door het opnemen en bewerken van aangepaste acties. Ze zullen efficiëntie bereiken door acties toe te passen op meerdere afbeeldingen en batchverwerking toe te passen.

  Kortom, deze cursus rust de deelnemers uit met geavanceerde Photoshop-vaardigheden die hen in staat stellen om uitdagende beeldbewerkingstaken uit te voeren, artistieke creaties te maken en professionele resultaten te bereiken. Het stelt hen in staat om met vertrouwen en efficiëntie te werken in de wereld van digitale beeldbewerking.

 • Meenemen

  Laptop met eigen Photoshop (proef)licentie.

"Dit programma biedt zoveel mogelijkheden.
Ik wist niet dat je dit er allemaal me kon doen!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE CURSUS: 
Photoshop vervolg cursus

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal