Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

20 jaar

Studio voor communicatie

Ik weet het nog heel goed. In het najaar van 2002 had ik besloten om voor mijzelf te starten als grafisch ontwerper. Het was winter, koud en nat. In mijn eentje ging ik met de bus naar het Centraal Station van Leiden, want daar zat de Kamer van Koophandel.

Daar heb ik Free Design op 2 januari 2003 laten inschrijven als "Eenmanszaak". Binnen no time stond ik weer buiten met het papiertje in mijn hand. Niet wetende wat ik 20 jaar later als bedrijf zou hebben opgebouwd...

Vele grote en kleine opdrachten met meerdere hoogtepunten zoals het logo van de Gemeente Kaag & Braassem en de huisstijl van Samenwerkende Apotheken Bollenstreek. Veel stagiaires en personeel zijn de revue gepasseerd. Heel veel ondernemers heb ik ontmoet en geholpen met hun communicatie. Ik heb vele netwerkevenementen en borrels bijgewoond. Door de jaren heen héél veel geleerd, maar ook nog lang niet klaar! De komende jaren ga ik me verder inzetten op kennis vergroten en delen met andere ondernemers. 

Foto t.b.v. persbericht (op de achtergrond de school waar Free Design anno 2023 gevestigd is).

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

Tech Campus De School

Leslokaal

Lerarenkamer

Aquarium

Conciergekamer Groot

Conciergekamer Klein

Directeurskamer

Handvaardigheidlokaal

Toneelzaal