Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Reclamebureau

Free Design

Free Design is opgericht in 2003 door Joyce van der Hoorn. Na haar grafische opleiding heeft ze jaren ervaring opgedaan bij diverse grafische bedrijven, zoals Endemol en de ANWB. Maar ook bij drukkerijen en mediabureau's heeft zij haar kennis verbreed.

Na 10 jaar lang kantoor te hebben gehouden aan het Noorderrond in Roelofarendsveen, heeft Free Design in januari 2023 haar intrek genomen in Tech Campus De School. Dit voormalige middelbare schoolgebouw, gelegen in het centrum van Roelofarendsveen, heeft een volledige renovatie ondergaan. Het is niet alleen een aangename werkplek, maar biedt tevens alle faciliteiten voor het vergaren en delen van kennis en vaardigheden. Daarom introduceren wij in 2023 onze nieuwe dienst: Trainingen door Free Design!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten of trainingen en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan voor een afspraak.

Specialisten

Het team van Free Design speelt in op de laatste marktontwikkelingen en trends en blijft op de hoogte door voortdurende scholing, ieder teamlid vanuit zijn eigen discipline. Op deze manier bieden we een compleet crossmediaal pakket aan, zowel print als digitaal en ook signing. Altijd bekeken vanuit de behoefte van de opdrachtgever.

Neem ons mee in uw verhaal en wij bieden u de diensten op maat aan, van idee tot eindproduct!

Duurzaam

Free Design werkt vanuit het duurzaam ontwikkelde kantoor Tech Campus De School, hartje Roelofarendsveen.

Mileubewust

We zijn zuinig met onze materialen, printen nauwelijks en gaan bewust om met ons milieu.

Sociaaleconomisch ondernemen

Bij Free Design begeleiden we stagiaires van diverse opleidingen op het gebied van grafisch vormgeven en webdesign.