Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Trainingen

Bereid je kennis uit met onze trainingen

Wil je iets nieuws leren of je kennis vergroten op het gebied van communicatie, webdesign en social media? Kom dan naar de trainingen van Free Design.

Het doel van de trainingen is om je kennis op communicatiegebied uit te breiden. Elke training wordt gegeven door een specialist op dat vakgebied. We gaan echt aan de slag en je leert ook hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

Wil je na afloop nog even met elkaar napraten en ervaringen uitwisselen? Dat is geen probleem, want de de gratis lunch word je aangeboden door Free Design.

Voor wie
Voor volwassenen die graag meer willen leren op communicatiegebied. ZZP’ers, starters, ondernemers en MKB'ers, die op zoek zijn naar persoonlijke groei of continuïteit? Die niet alles willen uitbestenden, maar het zelf in handen willen nemen. 

Locatie
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

 

Hieronder in de agenda vind je het aanbod van zowel de ONLINE als LIVE trainingen.

ONLINE TRAININGEN

Liever online een training volgen?

Is het lastig om hier op locatie te komen of wil je gewoon vanuit je eigen (werk)plek een online training volgen? Bij Free Design kan dat! Leer iets nieuws en vergroot je kennis op communicatie gebied zoals: je eigen website aanpassen en beheren, een digitale nieuwsbrief maken of je social media bereik vergroten: volg een trainingen bij Free Design.

Hieronder in de agenda vind je het aanbod van zowel de ONLINE als LIVE trainingen.

Onderwerpen die in de planning staan

Zodra er voldoende animo is voor deze trainingen zullen we een datum gaan plannen.
Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Dan zal ik je op de hoogte houden van de planning en invulling van deze training.

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke voorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

Tech Campus De School

Leslokaal

Lerarenkamer

Aquarium

Conciergekamer Groot

Conciergekamer Klein

Directeurskamer

Handvaardigheidlokaal

Toneelzaal