Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Effectieve facebook campagnes maken!

voor ondernemers die willen groeien

Welkom bij onze training over het optimaliseren van je Facebook-gebruik en het behalen van meer succes met je online campagnes! Als je al actief bent op Facebook en op zoek bent naar manieren om je resultaten te verbeteren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Tijdens deze ochtend zul je ontdekken hoe je een effectieve Facebook-campagne kunt opzetten. We nemen een diepe duik in de diverse mogelijkheden die Facebook te bieden heeft en laten je zien hoe je meer uit je campagnes kunt halen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent, een marketeer of gewoon geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je sociale media-ervaring, deze training zal je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om je online aanwezigheid te versterken.

6
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 10 personen

Inhoud

Deze training is ontworpen om je te voorzien van uitgebreide kennis en praktische vaardigheden voor het optimaliseren van je gebruik van Facebook, met de focus op het opzetten van effectieve campagnes. Hier is een overzicht van de inhoud die je kunt verwachten:

 1. Inleiding tot Facebook Marketing:
  • Bereikcijfers Facebook
  • Opbouw Facebook
  • Adverteren/promoten op Facebook
  • Waarom posten op Facebook?


 2. Gebruik video bij Facebook adverteren
  • Waarom zou je video’s inzetten?
  • Hoe moet je deze video’s inzetten?
  • Hoe maak je goede video’s voor Facebook

 3. Marketing strategie voor een goede Facebook video campagne
  • Wat is de beste strategie voor een video campagne?
  • Hands-on een Facebook video campagne opzetten

Kortom, in deze training krijg je zowel de theoretische inzichten als de praktische bekwaamheden die nodig zijn om effectieve en resultaatgerichte campagnes te creëren en te beheren.

Trainer

Peter van Velthuysen is een Marketing en Marketing Communications specialist met veel ervaring in productontwikkeling en nieuwe product lanceringen, van ontwikkelen van het concept tot en met het daadwerkelijk op de markt zetten.

Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in Direct Marketing, Above the line adverteren, ontwikkelen en redigeren van folders, brochures en website, Loyalty programma’s, marktonderzoek, social media en het werken met allerlei soorten marketing/communicatie bureaus.

Peter heeft gewerkt voor grote bedrijven, maar altijd voor bedrijven die hun stempel drukten op hun markt zoals: Eurocard/MasterCard, Air Miles, Ogilvy (reclamebureau), DeAgostini (uitgeverij) en Lecturama (uitgeverij).

Sinds 2010 is hij zijn eigen Marketing- en Communicatiebureau begonnen voor MKB-bedrijven in de regio. Als je hem inschakelt, helpt hij jouw bedrijf succesvoller te worden. Niet door blindelings te doen wat er wordt gevraagd maar door samen met de ondernemer een paar stappen terug te doen en door te vragen naar het feitelijke probleem. Om vervolgens een integrale marketing aanpak te ontwikkelen voor je bedrijf.

Datum & Tijd

Donderdag 12 december van 9:00 en 12:00 uur. 

Na de training heb je de mogelijkheid om samen met andere deelnemers te genieten van de gratis lunch (± 12:00-13:00). Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design.

Tarief

De kosten voor de training bedragen € 197,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Na afloop van de training krijg je een gratis lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.

Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

Locatie

De training wordt gegeven op locatie:

Tech Campus De School

Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

Resultaat

Deze training is gericht op het verbeteren van je vaardigheden op het gebied van Facebook-marketing, met een specifieke focus op het opzetten van effectieve campagnes. Na het voltooien van deze training, kun je het volgende verwachten:

 1. Inzicht in Facebook Marketing:
  Je krijgt een goed begrip van hoe Facebook als platform werkt. Je begrijpt waarom Facebook een krachtig marketingkanaal is.

 2. Adverteren op Facebook:
  Je leert hoe je advertenties kunt maken en promoten op Facebook. Hierbij komt ook het begrijpen van verschillende advertentie-indelingen en targetingopties aan bod.

 3. Video Marketing op Facebook:
  Je leert hoe je video effectief kunt inzetten in je Facebook-marketingstrategie. Dit omvat het begrijpen van de voordelen van videocontent, het maken van hoogwaardige video's en het strategisch inzetten van video's in je campagnes.

 4. Campagne Strategie:
  Je leert hoe je een marketingstrategie moet opzetten voor een succesvolle Facebook-video campagne. 

 5. Hands-on Ervaring:
  Naast theoretische kennis, krijg je praktische ervaring door daadwerkelijk een Facebook-video campagne op te zetten en te beheren. Deze praktijkervaring is essentieel om je vaardigheden te versterken.

Kortom, na het volgen van deze training zul je in staat zijn om effectieve Facebook-marketingcampagnes te plannen, te lanceren en te beheren, met speciale nadruk op het gebruik van videocontent. Dit kan resulteren in een verbeterde online aanwezigheid, meer betrokkenheid van het publiek en mogelijk een hogere conversie en ROI voor je marketinginspanningen op Facebook. 

"Ik heb veel geleerd deze ochtend!
Nu kan ik echt een goede campagne op gaan zetten voor mijn onderneming!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING:

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke voorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

Tech Campus De School

Leslokaal

Lerarenkamer

Aquarium

Conciergekamer Groot

Conciergekamer Klein

Directeurskamer

Handvaardigheidlokaal

Toneelzaal