Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Mailchimp of LaPosta

blijf in contact met je klanten

E-mail marketing is één van de beste manieren om klanten te werven en in contact te blijven. In deze training leer je hoe je een goede digitale nieuwsbrief opzet. Je krijgt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om klanten te werven en in contact te blijven met je doelgroep.

Tijdens deze training behandelen we essentiële onderwerpen, zoals themakeuze, abonneewerving, personalisatie, het optimaliseren van onderwerpregels en de relevante wetgeving, waaronder de AVG.

Bovendien krijg je de kans om direct kennis te maken en ervaring op te doen met de populaire e-mailmarketingtools zoals Mailchimp of LaPosta. 

4
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 6 personen

Inhoud

In deze training ontdek je een van de meest effectieve manieren om klanten aan te trekken en met hen in contact te blijven: e-mailmarketing. We richten ons specifiek op het opzetten van een doeltreffende digitale nieuwsbrief en behandelen de volgende onderwerpen:

 1. Onderwerpkeuze: Leer hoe je boeiende en relevante thema's selecteert om over te schrijven in je nieuwsbrief, zodat je de interesse van je doelgroep vasthoudt.

 2. Abonnees werven: Ontdek strategieën en tactieken om abonnees te werven en je mailinglijst te laten groeien.

 3. Personalisatie: Leer hoe je je e-mailberichten kunt personaliseren om de betrokkenheid van je lezers te vergroten en de relevantie te verhogen.

 4. Onderwerpregels: Verken het belang van effectieve onderwerpregels en ontdek hoe je ze kunt optimaliseren om je open rates te verbeteren.

 5. Wetgeving (AVG): Krijg inzicht in de wettelijke vereisten met betrekking tot e-mailmarketing, met speciale aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Tijdens de training zul je ook praktische ervaring opdoen met e-mailmarketingtools zoals Mailchimp, LaPosta, of andere e-mailprogramma's, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen en effectieve e-mailcampagnes kunt opzetten.

Trainer

Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

Datum & Tijd

LIVE TRAINING
Donderdag 12 september van 9:00 en 12:00 uur. 

Na de training heb je de mogelijkheid om samen met andere deelnemers te genieten van de gratis lunch (± 12:00-13:00). Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design.

ONLINE TRAINING
Woensdag 25 september van 14:00 - 16:00 uur 

Tarief

LIVE TRAINING
De kosten voor de training bedragen € 197,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Na afloop van de training krijg je een gratis lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.

ONLINE TRAINING
De kosten voor de training bedragen € 147,- (excl. BTW) per deelnemer.

Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

Locatie

De LIVE training wordt gegeven op locatie:

Tech Campus De School

Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

Resultaat

Na het voltooien van deze training mag je verwachten dat je de volgende resultaten hebt behaald:

 1. Een Effectieve Nieuwsbriefstrategie:
  Je zult in staat zijn om een doeltreffende nieuwsbriefstrategie te ontwikkelen, inclusief het kiezen van relevante onderwerpen en het plannen van boeiende inhoud.

 2. Groeiende Abonneelijst:
  Je leert strategieën om je abonneelijst uit te breiden, wat essentieel is voor het vergroten van je bereik en impact.

 3. Persoonlijke Interactie:
  Je zult weten hoe je je e-mailberichten kunt personaliseren om een meer persoonlijke interactie met je lezers te creëren en de betrokkenheid te verhogen.

 4. Verbeterde Open Rates:
  Je begrijpt het belang van aantrekkelijke onderwerpregels en hebt de vaardigheden om ze te optimaliseren, waardoor je open rates verbeteren.

 5. Naleving van Wetgeving:
  Je hebt een goed begrip van de relevante wetgeving, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en kunt e-mailmarketingcampagnes uitvoeren die in overeenstemming zijn met de regelgeving.

 6. Praktische Ervaring:
  Dankzij de hands-on oefeningen met e-mailmarketingtools zoals Mailchimp, LaPosta, en andere programma's, kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

Kortom, na het volgen van deze training beschik je over de kennis en vaardigheden om effectieve e-mailmarketingcampagnes op te zetten, je klantenbestand uit te breiden en professioneel te voldoen aan de geldende wetgeving. Dit zal je in staat stellen om succesvolle en impactvolle digitale nieuwsbrieven te creëren en te beheren voor je zakelijke doeleinden.

"Met deze training kan ik eindelijk zelf mijn digitale nieuwsbrieven versturen.
Ik snap de uitleg en eigenlijk is het echt niet zo moeilijk als ik dacht!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING: 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke voorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

Tech Campus De School

Leslokaal

Lerarenkamer

Aquarium

Conciergekamer Groot

Conciergekamer Klein

Directeurskamer

Handvaardigheidlokaal

Toneelzaal