Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Social Media

laten verzorgen

Bij Free Design kon u altijd al terecht voor het verbeelden van uw marketing- en reclameboodschap. In print (folders, logo’s, huisstijlen) en online (websites, nieuwsbrieven). En daar komt een nieuwe dienst bij: vanaf nu kunt u ook al uw social media door Free Design laten verzorgen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan voor een afspraak.

Social media onmisbaar

Er zijn verschillende marketingmanieren om met je klanten en opdrachtgevers te communiceren. De meest recente vorm daarvan is het inzetten van social media. Dat is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van marketingstrategie. Je creëert er een groter bereik mee voor je producten en diensten. Facebook, LinkedIn en Twitter zijn de grootste social media sites van dit moment. Meer dan 7 miljoen Nederlanders hebben bijvoorbeeld een Facebook-account.

Totaalpakket bij Free Design

De combinatie Facebook, LinkedIn en Twitter werkt het sterkst. Daarom biedt Free Design die aan in één pakket. Samen met u verzorgen wij uw boodschap. We nemen op vooraf afgesproken tijden (per week of per maand) contact met u op met de vraag om content. En als u zelf (ook tussentijds) content aanlevert, plaatsen wij die vanzelfsprekend ook. Samen ontwikkelen we bovendien een serie basisberichten zodat u altijd iets kunt ‘posten’ via de social media.

Wat doet Free Design voor u?

Eerst stellen we samen met u een social media-plan op. Daarmee gaan we aan de slag voor Facebook, Twitter en LinkedIn. En we hebben drie standaardpakketten voor u samengesteld, waaruit u kunt kiezen. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden waarover wij u graag vrijblijvend informeren. Ook bij vragen: neem gerust contact met ons op.