Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Aan de slag met LinkedIn

voor elke ondernemer

In deze training gaan we aan de slag met LinkedIn. We geven tips voor een goed profiel, zodat je gezien wordt bij jouw klanten. We bespreken hoe je structuur aanbrengt in het plaatsten van jou berichten. Bepaal je doel en maak een plan voor een langere termijn. Op deze manier worden jouw volgers actiever en gaat het je echt iets opleveren!

Ook bespreken we de voor een nadelen van een bedrijfspagina en hoe je die goed kunt inrichten en inzetten voor je organisatie. Veel stof en inspiratie om daarna LinkedIn in te zetten als goed werkend marketingtool!

11
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 12 personen

 • Inhoud

  Tijdens deze training leer je hoe je LinkedIn inzet om je netwerk te laten groeien en je volgers te binden. We gaan aan de slag met:

  1.  De opbouw: hoe maak je een goed profiel die onweerstaanbaar is voor je ideale klant en hoe maak je gebruik van alle mogelijkheden die LinkedIn biedt om je profiel te optimaliseren.

  2. Je netwerk: hoe krijg je meer volgers. Meer volgers is meer kansen op business. Waar vind je je volgers en hoe laat je je netwerk groeien?

  3. Structuur en continuïteit: wat en wanneer plaats je berichten op LinkedIn? Hoe zorg je er voor dat je interessant wordt voor je volgers? 

  4. Bedrijfspagina: Wel / niet? We leggen je uit waarom en wat je met een bedrijfspagina allemaal kan.

  Er wordt veel verteld, maar ook is er tijd om het direct in de praktijkt te brengen. Dus neem je laptop mee!

 • Trainer

  Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

  Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

  Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

 • Datum & Tijd

  Deze training staat gepland op donderdag 13 juni en vindt plaats tussen 9:00 en 12:00 uur. Dit geeft deelnemers voldoende tijd om deel te nemen aan de training en waardevolle inzichten op te doen over LinkedIn.

  Na de training heb je de mogelijkheid om samen met andere deelnemers te genieten van een informele lunch en bij te praten. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

  De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken voordat je de rest van je dag voortzet.

 • Tarief

  De kosten voor de training "Aan de slag met LinkedIn" bedragen € 147,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale training.

  Na afloop van de training krijg je een gratis lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


  Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

 • Locatie

  De training wordt gegeven op locatie:

  Tech Campus De School

  Schoolbaan 1
  2371 VJ Roelofarendsveen

  Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

  Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

"Ik dacht dat ik al veel wist van LinkedIn, maar deze training heeft me nog veel meer geleerd over dit social media platform! Echt heel leerzaam!"

Reacties van enkele deelnemers:

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING: 
Aan de slag met LinkedIn

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal