Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Wordpress & Joomla gebruikerstraining

leer zelf je website te beheren

Deze training is voor iedereen die een website heeft met het CMS-pakket: Wordpress of Joomla en die er graag meer zelf mee wilt gaan werken.

Tijdens deze training leer je hoe je aanpassingen kunt maken aan je eigen website, zoals het bewerken van tekst en afbeeldingen. Bovendien leer je het aanmaken van nieuwe pagina's en het vullen ervan met content, evenals het toevoegen van deze pagina's aan het website-menu. De training is rijk aan waardevolle tips en praktische kennis, waardoor je in staat worden gesteld om jouw websites op een zelfstandige en competente manier te beheren en te onderhouden. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met deze platforms, deze training biedt waardevolle inzichten om je websitevaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

5
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 6 personen

 • Inhoud

  De "WordPress & Joomla Gebruikerstraining" biedt een verkenning van essentiële onderwerpen om je in staat te stellen jouw WordPress of Joomla websites effectief te beheren. Hier is een overzicht van de belangrijkste inhoud van de training:

  1. Kennismaking met WordPress en Joomla:
   • Een overzicht van de basisbeginselen van zowel WordPress als Joomla.
   • Het belang van een goed content management systeem (CMS) begrijpen.

  2. Website Navigatie en Structuur:
   • Het beheer van de website-navigatie en structuur, inclusief het aanpassen van het menu.
   • Het maken en ordenen van pagina's en berichten.

  3. Content Bewerking:
   • Teksten en afbeeldingen bewerken en optimaliseren voor webgebruik.
   • Werken met media, zoals video's en afbeeldingen.

  4. Pagina Aanmaken en Beheren:
   • Het stapsgewijs creëren van nieuwe pagina's.
   • Het organiseren en structureren van pagina-inhoud.

  5. Menu Beheer:
   • Het aanpassen van het menu om nieuwe pagina's toe te voegen.
   • Het creëren van submenu's voor een georganiseerde navigatie.

  6. Plug-ins en Extensies:
   • De installatie en configuratie van essentiële plug-ins en extensies.
   • Het verkennen van handige tools en functionaliteiten.

  7. Website Beveiliging en Onderhoud:
   • Tips voor het beveiligen van de website tegen bedreigingen.
   • Regelmatig onderhoud en updates uitvoeren.

  Deze training is bedoeld om deelnemers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om zelfverzekerd en effectief met hun WordPress of Joomla websites te werken. 

 • Trainer

  Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

  Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

  Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

 • Datum & Tijd

  Deze training staat gepland op Donderdag 10 oktober en vindt plaats tussen 9:00 en 12:00 uur. Dit geeft deelnemers voldoende tijd om deel te nemen aan de training en waardevolle inzichten op te doen over Wordpress & Joomla.

  Na de training heb je de mogelijkheid om samen met andere deelnemers te genieten van een informele lunch en bij te praten. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

  De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken voordat je de rest van je dag voortzet.

 • Tarief

  De kosten voor de training "Wordpress & Joomla gebruikerstraining" bedragen € 197,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale training.

  Na afloop van de training krijg je een gratis lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


  Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

 • Locatie

  De training wordt gegeven op locatie:

  Tech Campus De School

  Schoolbaan 1
  2371 VJ Roelofarendsveen

  Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

  Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

 • Resultaat

  Na het voltooien van de "WordPress & Joomla Gebruikerstraining" kunnen de deelnemers verwachten de volgende resultaten te bereiken:

  1. Content Beheer:
   Deelnemers zullen weten hoe ze teksten en afbeeldingen kunnen bewerken, nieuwe content kunnen toevoegen en bestaande content kunnen bijwerken.

  2. Pagina Creatie en Structuur:
   Deelnemers zullen in staat zijn om nieuwe pagina's te maken en deze in de website-structuur op te nemen, inclusief het aanpassen van het menu.

  3. Plug-in en Extensie Beheer:
   Deelnemers zullen weten hoe ze essentiële plug-ins en extensies kunnen installeren en configureren om extra functionaliteit aan hun website toe te voegen.

  4. Website Beveiliging en Onderhoud:
   Deelnemers zullen inzicht hebben in basiswebsitebeveiliging en zullen weten hoe ze regelmatig onderhoud kunnen uitvoeren en updates kunnen beheren om hun website veilig en up-to-date te houden.

  Al met al zal de training deelnemers in staat stellen om hun WordPress- of Joomla-website op een professionele en competente manier te beheren, waardoor ze de volledige controle hebben over hun online aanwezigheid en hun website effectief kunnen aanpassen en onderhouden aan hun behoeften en doelen.

"Eindelijk durf ik nu zelf aan de slag met mijn website.
Ik ben niet meer bang dat ik de boel verpruts en ik hoef niet voor elke aanpassing naar mijn webbouwer. Yes!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING: 
Wordpress & Joomla gebruikerstraining halve dag

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal