Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Photoshop voor beginners

Hele dag

Tijdens deze cursus nemen we je mee door de basisbeginselen van Photoshop. We zullen de belangrijkste concepten van dit krachtige programma bespreken en onderzoeken hoe je de diverse tools en functies effectief kunt gebruiken. Of je nu wilt leren hoe je afbeeldingen verbetert, creatieve effecten toepast, of gewoon meer wilt weten over het bewerken van foto's, deze cursus zal je voorzien van de nodige bouwstenen.

We zullen dieper ingaan op onderwerpen zoals het aanpassen van afbeeldingen met behulp van filters, en we zullen je de geheimen onthullen van het maken van nauwkeurige maskers en selecties met behulp van lagen. Kortom, na deze dag ben je goed op weg om je creativiteit uit te drukken en verbluffende visuele resultaten te bereiken met Photoshop.

4
plekken nog beschikbaar

Deze cursus is voor maximaal 6 personen

 • Inhoud

  In deze cursus maken we kennis met Photoshop. Het is de eerst start met dit programma en zullen hier de volgende onderwerpen behandelen.

  1. Kennismaking met Photoshop
   • Introductie tot Photoshop en de interface.
   • Het aanmaken en opslaan van projecten.
   • Belangrijkste gereedschappen en hun functies.

  2. Beeldbewerkingstechnieken
   • Beeldgrootte en resolutie aanpassen.
   • Kleurcorrectie en aanpassingen van helderheid en contrast.
   • Retoucheren en verwijderen van ongewenste elementen.

  3. Werken met Lagen
   • Begrijpen van lagen en hun toepassingen.
   • Lagen samenvoegen en ordenen.
   • Maken van tekstlagen en tekststijlen aanpassen.

  4. Selecties en Maskers
   • Het maken van nauwkeurige selecties.
   • Introductie tot maskers en hun rol in beeldbewerking.
   • Combineren van selecties en maskers voor complexe bewerkingen.

  Elk onderwerp is ontworpen om je stapsgewijs vertrouwd te maken met Photoshop, te beginnen bij de basisbeginselen en geleidelijk aan naar meer geavanceerde technieken te gaan. Na het voltooien van deze cursus heb je de basiskennis en vaardigheden om met Photoshop te werken.

 • Trainer

  Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

  Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

  Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

 • Datum & Tijd

  Deze cursus staat gepland op Woensdag 24 januari en vindt plaats tussen 10:00 en 16:30 uur. Dit geeft deelnemers genoeg tijd om deel te nemen aan de cursus en waardevolle inzichten op te doen over Photoshop.

  Decursus is inclusief lunch. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

  De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken.

 • Tarief

  De kosten voor de cursus "Photoshop voor beginners" bedragen € 347,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale cursus.

  De cursus is inclusief lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


  Tot 14 dagen voor aanvang van de cursus is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een cursus minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

 • Locatie

  De cursus wordt gegeven op locatie:

  Tech Campus De School

  Schoolbaan 1
  2371 VJ Roelofarendsveen

  Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

  Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

 • Resultaat

  Het resultaat van deze cursus is dat je een solide basis hebt gelegd voor het werken met Photoshop. Na het voltooien van de cursus, heb je de volgende vaardigheden en kennis opgedaan:

  1. Kennismaking met Photoshop:
   Je begrijpt de basisprincipes van Photoshop en hebt vertrouwdheid ontwikkeld met de gebruikersinterface. Je kunt nu zelfstandig projecten aanmaken en opslaan, en je kent de belangrijkste gereedschappen en hun functies.

  2. Beeldbewerkingstechnieken:
   Je kunt afbeeldingen aanpassen door de beeldgrootte en resolutie aan te passen, kleurcorrecties uit te voeren en helderheid en contrast te verbeteren. Bovendien kun je retoucheren en ongewenste elementen uit afbeeldingen verwijderen.

  3. Werken met Lagen:
   Je begrijpt het concept van lagen in Photoshop en weet hoe je ze kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Je kunt lagen samenvoegen en ordenen en tekstlagen maken, waarbij je tekststijlen kunt aanpassen.

  4. Selecties en Maskers:
   Je hebt geleerd hoe je nauwkeurige selecties kunt maken en begrijpt de rol van maskers in beeldbewerking. Je kunt selecties en maskers combineren om complexe bewerkingen uit te voeren.

  Deze cursus heeft je voorbereid om met vertrouwen aan de slag te gaan met Photoshop en biedt je een solide basis voor verdere verkenning van geavanceerde technieken en creatieve toepassingen. Het stelt je in staat om je nieuwe vaardigheden te gebruiken om afbeeldingen te verbeteren, te bewerken en te creëren voor diverse grafische projecten.

 • Meenemen

  Laptop met eigen Photoshop (proef)licentie.

"Ik was wel al online begonnen met een tutorial, maar ik kwam er niet echt uit.
Met deze cursus kan ik nu wel zelf aan de slag!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE CURSUS: 
Photoshop voor beginners

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal