Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Trainingen

Bereid je kennis uit met onze trainingen

Wil je iets nieuws leren of je kennis vergroten op het gebied van communicatie, webdesign en marketing? Kom dan naar de trainingen van Free Design.

Het doel van de trainingen is om je kennis op communicatiegebied uit te breiden. Dit doen we tijdens de drie uur durende trainingen. Elke training heeft een eigen thema en wordt gegeven door een specialist op dat vakgebied. We gaan echt aan de slag en je leert ook hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

De training wordt gegeven van 9:00 - 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch word je aangeboden door Free Design.

Data en onderwerpen:

Onderwerpen die in de planning staan

Datum nog niet bekend

Snapchat

Datum nog niet bekend

TikTok

Datum nog niet bekend

Woocommerce

Voor deze onderwerpen zijn nu nog geen datums bekend.
Heb je interesse in één van deze onderwerpen, stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Dan zal ik je op de hoogte houden van de planning en invulling van deze training.

IK MELD ME HIERBIJ AAN VOOR DE VOLGENDE TRAINING(EN):

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meer weten?

Bel of stuur een appje naar:

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

  • Tech Campus De School

  • Leslokaal

  • Lerarenkamer

  • Aquarium

  • Conciergekamer Groot

  • Conciergekamer Klein

  • Directeurskamer

  • Handvaardigheidlokaal

  • Toneelzaal