Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Trainingen

Breid je kennis uit met deze trainingen

Wil je iets nieuws leren of je kennis vergroten op het gebied van communicatie, webdesign en marketing? Kom dan naar de trainingen van Free Design.

Het doel van de trainingen is om kennis op communicatiegebied uit te breiden. Dit doen we tijdens de drie uur durende trainingen. Elke training heeft een eigen thema en wordt gegeven door een specialist op dat vakgebied. We gaan echt aan de slag en je leert ook hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

De training wordt gegeven van 9:00 - 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch word je aangeboden door Free Design.

Datums en onderwerpen:

Meer klanten met LinkedIn

Donderdag 13 april
9:00 - 12:00 uur

Bijna elke ondernemer heeft wel een LinkedIn-profiel. Maar gebruik je deze vooral als digitaal visitekaartje? Of levert LinkedIn je ook daadwerkelijk klanten op?

In deze training leer je hoe je meer klanten uit LinkedIn haalt. We gaan aan de slag met het inrichten van je profiel zodat je opvalt bij jouw ideale klant, een contentplanning en een strategie om je van je volgers betalende klanten te maken.

Prijs: € 147,- p.p. per training
(Excl. BTW, inclusief eenvoudige lunch)

Zelf meenemen: Laptop

Mailchimp
voor beginners

Donderdag 11 mei
9:00 - 12:00 uur

Wil je kennismaken met Mailchimp en dit emailprogramma gaan gebruiken om mailings te sturen naar je klanten? Dan is dit de juiste training om dat te leren.

We maken samen een account aan en richten hem helemaal in. Contacten importeren een template onwerpen. Je leert een campaign te maken, testen en versturen. Na de training kun je zelf aan de slag met Mailchimp.

Prijs: € 197,- p.p. per training
(Excl. BTW, inclusief eenvoudige lunch)

EARLY BIRD: 147,-
bij aanmelding voor 11 april


Zelf meenemen: Laptop

Nieuwe klanten aantrekken

Donderdag 8 juni
9:00 - 12:00 uur

Of het nu goed of slecht gaat met de economie, daar kunnen wij niet zoveel aan veranderen. Waar je wel invloed op hebt, is je omzet. Als jij meer verkoopt, is inflatie ook niet zo’n probleem.

Om nieuwe klanten aan te trekken, is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Die klant moet tenslotte weten dat je bestaat en wat je hem te bieden hebt. Maar hoe bereik je jouw doelgroep het best? Hoe zorg je dat je van je publiek betalende klanten maakt? En hoe zorg je ervoor dat het je niet belachelijk veel tijd kost? Dit leer je in deze training.

Prijs: € 197,- p.p. per training
(Excl. BTW, inclusief eenvoudige lunch)

EARLY BIRD: 147,-
bij aanmelding voor 1 mei

Wordpress & Joomla gebruikerstraining

Donderdag 6 juli
9:00 - 12:00 uur

Deze training is voor iedereen die een Wordpress of Joomla website heeft en er graag meer zelf mee wilt gaan werken.

Je leert aanpassingen te doen in je eigen website. Teksten en beelden aanpassen. Maar ook een nieuwe pagina aanmaken en deze vullen met content en in het menu tonen. Deze training zit vol met tips voor het zelf beheren van jouw website.

Prijs: € 197,- p.p. per training
(Excl. BTW, inclusief eenvoudige lunch)

EARLY BIRD: 147,-
bij aanmelding voor 1 mei


Zelf meenemen: Laptop, inlogcodes van je website en hosting.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende training(en):

Ongeldige invoer
Vul uw naam in.
ongeldige invoer
Vul uw e-mail adres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Ongeldige invoer

Meer weten?

Bel of stuur een appje naar:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

  • Tech Campus De School

  • Leslokaal

  • Lerarenkamer

  • Aquarium

  • Conciergekamer Groot

  • Conciergekamer Klein

  • Directeurskamer

  • Handvaardigheidlokaal

  • Toneelzaal

contact

Free Design
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
T: 071 3317433
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

volg ons