Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Google Analytics

Dé statistieken van je website

Sinds juli 2023 is de oude Google Analytics UA niet meer in werking. Al enige tijd is er de nieuwe versie Google Analytics 4.0, maar ben jij al overgestapt?

Tijdens deze ochtend gaan we kijken naar de verschillen van de oude en nieuwe versie van Analytics. We maken, als dat nog niet is gedaan, een nieuwe GA4 property aan en duiken verder in de nieuwe functionaliteiten van Google Analytics 4.0.

 

10
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 10 personen

 • Inhoud

  Google Analytics (GA) is een krachtige tool voor het volgen en analyseren van websiteverkeer en -gedrag. Hier is een korte samenvatting van een training over Google Analytics, met aandacht voor de verschillen tussen de oude en nieuwe versie:

  1. Inleiding tot Google Analytics:
   • Overzicht van het belang van website-analyse.
   • Basisprincipes van tracking en het belang van gegevensverzameling.
  2. Het verschil tussen Universal Analytics en GA4:
   • Uitleggen dat GA4 een nieuwere versie van Google Analytics is, met nieuwe functies en mogelijkheden.
   • Bespreken van de redenen voor de overgang van Universal Analytics naar GA4.
  3. Het aanmaken van een nieuwe GA4 Property:
   • Stapsgewijze instructies voor het maken van een nieuwe GA4-property in Google Analytics.

  De training zal je helpen hoe je een nieuwe GA4-property kunnen opzetten en benutten, en je vertrouwd maken met de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ten opzichte van de oudere versie van Google Analytics.

 • Trainer

  Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

  Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

  Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

 • Datum & Tijd

  Deze training staat gepland op Donderdag 18 januari en vindt plaats tussen 9:00 en 12:00 uur. Dit geeft je voldoende tijd om deel te nemen aan de training en waardevolle inzichten op te doen over Google Analitics.

  De training is inclusief lunch. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

  De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken.

 • Tarief

  De kosten voor de training "Google Analytics" bedragen € 197,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale training.

  De cursus is inclusief lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


  Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

 • Locatie

  De training wordt gegeven op locatie:

  Tech Campus De School

  Schoolbaan 1
  2371 VJ Roelofarendsveen

  Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

  Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

"Wat kun je veel informatie halen uit deze statistieken.
Ik wist niet dat dat kon!"

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING: 
Google Analytics

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal