Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Marketing

De basisbegrippen

Als beginnende ondernemer ben je vast en zeker vol passie en ideeën over je producten of diensten. Maar het succes van je bedrijf hangt ook af van je vermogen om die ideeën effectief op de markt te brengen. Een goed doordacht marketingplan is daarbij essentieel.

In deze 3 uur duurende training maken we een eerste opzet (plan) van je marketing. We gaan kijken naar je doelen, markt, en producten of diensten dat je wilt gaan lanceren. Voorkennis is niet nodig, maar hoe meer je weet over je producten of diensten wat je wilt lanceren des te beter je plan wordt.

7
plekken nog beschikbaar

Deze training is voor maximaal 8 personen

 • Inhoud

  De basis van marketing voor een bedrijf omvat een reeks stappen en activiteiten om jouw producten of diensten te promoten en te verkopen aan jouw klanten. Deze aspecten van marketing voor je bedrijf worden tijdens deze training behandeld:

  1. Doelstellingen:
   • Beschrijving van je missie en visie.

  2. Marktanalyse:
   • Beschrijving van de markt waarin je bedrijf actief is, inclusief trends, concurrentieanalyse en doelgroep.

  3. SWOT-analyse:
   • Een analyse van de Sterktes, Zwaktes, Kansen en Bedreigingen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd.

  4. Promotie:
   • Maak een plan dat reclame, public relations, sociale media, contentmarketing, en andere promotiemiddelen omvat.

  Marketing is een voortdurend proces dat aan verandering onderhevig is. Het is belangrijk om flexibel te zijn en je strategie aan te passen aan de evoluerende behoeften van je doelgroep en veranderingen in de zakelijke omgeving.

  • Trainer

   Joyce van der Hoorn is al ruim 30 jaar een ervaren professional in de reclamebranche. Ze heeft gedurende deze tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die haar tot een deskundige maakt in haar vakgebied. Ze heeft al meer dan 20 jaar haar eigen bedrijf, genaamd Free Design. Dit toont niet alleen haar toewijding aan haar vak, maar ook haar ondernemersgeest en vermogen om succesvol te zijn in een competitieve branche.

   Wat Joyce onderscheidt, is haar pragmatische, nuchtere en gestructureerde aanpak. Ze begrijpt dat de wereld van marketing soms complex kan zijn, maar ze slaagt erin om deze complexiteit te vertalen naar begrijpbare taal. Haar vermogen om duidelijke uitleg te geven, helpt haar deelnemers om complexe marketingconcepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

   Kortom, als je de kans krijgt om training te krijgen van Joyce van der Hoorn, kun je verwachten dat je wordt begeleid door een doorgewinterde professional. Haar trainingen zijn voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je communicatie effectief in te zetten voor jouw eigen onderneming.

  • Datum & Tijd

   Deze training wordt gegeven op Woensdag 24 april van 10:00 - 13:00 uur. Dit geeft je voldoende tijd om deel te nemen aan de training en waardevolle inzichten op te doen over marketing.

   De training is inclusief lunch. Dit is een mooie gelegenheid om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te bespreken. De lunch wordt je aangeboden door Free Design, wat betekent dat je zonder extra kosten van deze maaltijd kunt genieten.

   De lunch vindt plaats van ongeveer 12:00 tot 13:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te netwerken.

  • Tarief

   De kosten voor de training "De basisbegrippen van marketing" bedraagt € 197,00 (excl. BTW). Dit betreft het tarief per deelnemer aan een klassikale training.

   De cursus is inclusief lunch aangeboden door Free Design. De lunch is van ± 12:00 tot 13:00.


   Tot 14 dagen voor aanvang van de training is de deelnemer bij annulering 50% van het betaling verschuldigd. Wordt een training minder dan 14 dagen voor aanvang geannuleerd, dan is een volledige vergoeding van het bedrag verschuldigd.

  • Locatie

   De training wordt gegeven op locatie:

   Tech Campus De School

   Schoolbaan 1
   2371 VJ Roelofarendsveen

   Tech Campus De School is een dynamische locatie die gelooft in de kracht van kennisdeling, vaardigheden, en ervaringen om vooruitgang te bevorderen. De missie van De School is geworteld in het idee van samen leren en waarde toevoegen aan anderen, met als doel individuele groei en de ontwikkeling van bedrijven te stimuleren. Deze locatie verwelkomt verschillende groepen mensen, waaronder kenniswerkers, flexwerkers, scholieren en klanten, en biedt een inspirerende omgeving voor leren en samenwerken.

   Niet voor niets is de missie van De School dan ook 'leren van elkaar op onze levendige campus, waar we werken aan de techniek van morgen.'

  • Extra's

   Deze training is te combineren met de training "Google mijn bedrijf" die op dezelfde dag wordt geven van 12:00 - 16:30 uur.

   Twee training op 1 dag
   geen € 394,-
   maar slechts: € 347,-

  "Ik vond marketing maar een lastig begrip, maar met deze training heb ik het gevoel dat ik een goede start maak. Hier ga ik zeker mee aan de slag!"

  IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING: 
  De basisbegrippen van marketing

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

  Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

  • Tech Campus De School

  • Leslokaal

  • Lerarenkamer

  • Aquarium

  • Conciergekamer Groot

  • Conciergekamer Klein

  • Directeurskamer

  • Handvaardigheidlokaal

  • Toneelzaal