Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Werkochtenden

Communicatiehulp is onderweg...

Heb jij dat ook? Je nieuwsbrief komt te vaak in de spam bij je doelgroep en je weet niet hoe je het moet oplossen? Of je wilt zelf een nieuwe webpagina toevoegen in het menu van je website maar je raakt verdwaald in de achterkant van het systeem? Tijdens de werkochtend ga je samen met andere ondernemers en een specialist jouw probleem aanpakken en oplossen.

Het doel van de werkochtenden is om jouw eigen kennis en vaardigheden op communicatiegebied te vergroten. Je krijgt praktische informatie over allerlei verschillende thema's. Daarmee krijg je de tools in handen waarmee je jouw bedrijf beter zichtbaar kunt maken en duidelijk gepositioneerd in de markt te zetten. Dus wil jij jouw kennis vergroten en de communicatie van je bedrijf verbeteren? Meld je dan hieronder aan!

De werkochtenden zijn van 10:00 - 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch word je aangeboden door Free Design.

Prijs:
€ 65,- p.p. per ochtend (Excl. BTW, inclusief lunch)

Dit zijn de onderwerpen tijdens de werkochtenden:

 • Meer structuur in mijn bedrijf

  Om meer structuur in je bedrijf te brengen, is het belangrijk om je huidige situatie te evalueren. Identificeer wat goed gaat en wat niet. Bepaal welke aspecten verbeterd kunnen worden en hoe je dit kunt aanpakken, bijvoorbeeld door processen te stroomlijnen of communicatie te optimaliseren. Maak een lijst van de middelen die je hiervoor nodig hebt.

  In deze werkochtend gaan we met dit onderwep aan de slag en helpen we elkaar met tips en netwerk-ingangen als daar behoefte aan is.

 • Marketing wat moet ik daar mee?

  Tijdens deze werkochtend staat het leren van de essentie van marketing centraal. Je ontdekt de cruciale elementen van je bedrijf, namelijk je missie en visie, die de kern vormen van je onderneming. Daarnaast leer je je unieke waarden te identificeren, waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Door de activiteiten van je concurrenten te verkennen, kun je een sterke positionering voor jezelf creëren. Deze stevige basis vormt de hoeksteen voor het opzetten van een effectieve marketingstrategie, die je uiteindelijk succes zal brengen.

  Maak gebruik van deze werkochtend om je marketingfundamenten te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

IK MELD ME HIERBIJ AAN VOOR DE VOLGENDE WERKOCHTEND(EN):

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meer weten?

Bel of stuur een appje naar:

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal