Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Werkochtenden

Communicatiehulp is onderweg...

Heb jij dat ook? Je nieuwsbrief komt te vaak in de spam bij je doelgroep en je weet niet hoe je het moet oplossen? Of je wilt zelf een nieuwe webpagina toevoegen in het menu van je website maar je raakt verdwaald in de achterkant van het systeem? Tijdens de werkochtend ga je samen met andere ondernemers en een specialist jouw probleem aanpakken en oplossen.

Het doel van de werkochtenden is om jouw eigen kennis en vaardigheden op communicatiegebied te vergroten. Je krijgt praktische informatie over allerlei verschillende thema's. Daarmee krijg je de tools in handen waarmee je jouw bedrijf beter zichtbaar kunt maken en duidelijk gepositioneerd in de markt te zetten. Dus wil jij jouw kennis vergroten en de communicatie van je bedrijf verbeteren? Meld je dan hieronder aan!

De werkochtenden zijn van 10:00 - 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch word je aangeboden door Free Design.

Prijs:
€ 65,- p.p. per ochtend of een strippenkaart 5x voor € 275,-
(Excl. BTW, inclusief lunch)

Dit zijn de onderwerpen tijdens de werkochtenden:

 • Presenteren voor een groep

  Vind jij presenteren voor een groep ook dood eng? Ben je bang dat je een flater slaat of iets geks zegt?

  Tijdens de werkochtend krijg je heel veel tips om goed voorbereid te presenteren. Zo komen onderwerpen als: structuur, spreekvaardigheid en lichaamstaal aan bod. Met deze tips zal de spanning meer onder controle komen en gaat het presenteren vaak een stuk beter.

 • Hoe kan ChatGPT je helpen bij je social media?

  Je hebt vast al eens iets gehoord over ChatGPT. Je hebt er wellicht al eens gekeken maar weet niet hoe je het voor jouw bedrijf kunt laten werken. ChatGPT kan je op verschillende manieren helpen binnen je bedrijf.

  Tijdens de werkochtend kijken naar de mogelijkheden, maar ook naar de tekortkomingen. Met als doel hoe kan deze nieuwe functie bijdragen aan de digitalisering van jouw bedrijf.

 • Funnels? Wat is dat en hoe werkt het?

  Hoe richt je jouw salesproces nu zo in dat klanten meerdere dingen bij je kopen zodat je niet iedere keer nieuwe klanten hoeft te werven? Dit kun je doen door een goede funnel!

  Een "funnel" (trechter in het Nederlands) is een concept dat vaak wordt gebruikt in marketing en verkoop om het proces te beschrijven waarbij potentiële klanten worden omgezet in daadwerkelijke klanten. 

  Deze ochtend bekijken we wat een funnel inhoud, hoe het werkt en hou je het zou kunnen toepassen binnen jou ondernemeing.

 • Afbeeldingen maken met AI

  "Beelden zeggen meer dan 1000 woorden" Dat is een bekende uitspraak. Maar wat als je zelf geen goed beeld hebt? Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) is één van de mogelijkheid om nieuwe beelden te creëren.

  Wat zijn de kansen en wat zijn de bedreigingen van deze nieuwe ontwikkelingen. Kan je het voor jouw dienst of product gaan gebruiken? Wellicht in je social media of je website?

  Deze ochtend gaan we kijken naar de verschillende ontwikkelingen en tools om afbeeldingen te maken en/of te bewerken met AI.

 • Hoe kan mijn website beter?

  Werken aan je website is essentieel voor een sterke online aanwezigheid. De eerste indruk telt, dus zorg voor een aantrekkelijk en professioneel ontwerp. Denk goed na over de structuur van je website, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren. Gebruik boeiende beelden en overtuigende tekst om de aandacht vast te houden. Vergeet niet om interactieve elementen en duidelijke "call to actions" toe te voegen om bezoekers te betrekken en te converteren.

  Met elkaar bekijken we de websites en geven feedback waar je echt iets mee kan. Wat voor jou zo vanzelfsprekend is, is wellicht voor je bezoekers echt anders. 

 • Gratis in de publiciteit komen

  Gratis in de publiciteit komen kan op verschillende manieren: sociale media, lokale evenementen, blogs en nieuwswebsites. Het is belangrijk om te bepalen waar je zichtbaar wilt zijn en welke doelgroep je wilt aanspreken.

  Om dit te realiseren heb je boeiende content, een consistente aanwezigheid en interactie met je publiek nodig. Een goede planning en organisatie zijn essentieel om meer bezoekers naar je website te trekken.

 • Meer structuur in mijn bedrijf

  Om meer structuur in je bedrijf te brengen, is het belangrijk om je huidige situatie te evalueren. Identificeer wat goed gaat en wat niet. Bepaal welke aspecten verbeterd kunnen worden en hoe je dit kunt aanpakken, bijvoorbeeld door processen te stroomlijnen of communicatie te optimaliseren. Maak een lijst van de middelen die je hiervoor nodig hebt.

  In deze werkochtend gaan we met dit onderwep aan de slag en helpen we elkaar met tips en netwerk-ingangen als daar behoefte aan is.

 • Marketing wat moet ik daar mee?

  Tijdens deze werkochtend staat het leren van de essentie van marketing centraal. Je ontdekt de cruciale elementen van je bedrijf, namelijk je missie en visie, die de kern vormen van je onderneming. Daarnaast leer je je unieke waarden te identificeren, waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Door de activiteiten van je concurrenten te verkennen, kun je een sterke positionering voor jezelf creëren. Deze stevige basis vormt de hoeksteen voor het opzetten van een effectieve marketingstrategie, die je uiteindelijk succes zal brengen.

  Maak gebruik van deze werkochtend om je marketingfundamenten te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

IK MELD ME HIERBIJ AAN VOOR DE VOLGENDE WERKOCHTEND(EN):

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meer weten?

Bel of stuur een appje naar:

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal